Blog 2023-02-03

Fris en fruitig (deel 1)

Gepubliceerd op feb 03, 2023

Stap ik op mijn fiets naar huis. Inmiddels is het licht geworden en is de temperatuur iets gestegen. De wind is koud, maar voelt prettig op mijn warme wangen. Met een nog iets verhoogde hartslag trap ik door.

Met voldoening denk ik terug aan het afgelopen uur. Een uur waarin ik verrast ben, grenzen verlegd heb, maar waarin ik vooral plezier gehad heb. Ik heb zin in de dag en voel me energiek. Ik voel me fysiek en mentaal sterk.

Thuis spring ik onder de douche, kleed me aan en start mijn werkdag. De tas met lunch die ik voor de training heb klaargezet gaat in mijn fietstas of (als ik iets verder moet reizen) in de auto.

Soms is er nog een rode blos op mijn wangen te zien als ik op het werk binnenstap.

Maandag weer. Zin in.